"Syn på saken" Elin Feldgrill

En vandringsutställning 2023–2024 utformad för biblioteken i Örebro Län med målgrupp förskola och lågstadium.

”Syn på saken” är en utställning av konstnär Elin Feldgrill, f. 1993 bosatt och verksam i Örebro. Elin har studerat fri konst på Örebro Konstskola och informativ illustration på Mälardalens universitet och har ställt ut både Sverige och utomlands och är representerad av Region Örebro län. Hon arbetar också som illustratör. Återkommande teman i hennes bilder är former, texturer och känslor.

Utställningen består av 12 teckningar. Med utställningen följer en enklare handledning med information om konstnären, bilderna och några frågor man kan samtala om.

”Med detaljerade teckningar i svart, rött och blått utforskar jag former, texturer och känslor. Här finns både det som syns och det mer osynliga eller abstrakta som kan vara allt från en känsla eller en tanke. Det är en blandning från det hårda i en snäcka och det mjuka i en fjäder och jag vill att man ska tänka på hur de kan kännas och i vilket sammanhang de kanbefinna sig. De kan ses som ögonblicksbilder från olika tillstånd i ett kretslopp som både naturen och människan har skapat.”
Elin Feldgrill

För mer information och bokning av utställningen kontakta Lena Jerlström på telefon 070 17 18 919 eller e-post: lena.jerlstrom@konstframjandet.se

Visa alla