Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: Augusti 2021

Nyheter

Konferens: Sympatiska symbioser

Inom ramen för projektet ”Skogen mellan oss” anordnar Konstfrämjandet Bergslagen en konferens mellan 21.a–23.e september i Nyhyttans kurortshotell. Med ett program fullt av spännande samtal rör sig konferensen i gränslandet mellan konst, politik, klimat och landsbygd.

 • Nyhyttans kurortshotellNyhyttans kurort 325
 • 21.a sep - 23.e sep9.00 - 18.00
 • Gratis
 • Läs mer

Utställning: Det som annalkas

Grupputställning med Abdalla Basher, Josie Ahlström, Anna Bergström, Mattias Käll, Kristina Lindberg, Petter Nilsson och Sara Rönnbäck i samband med skogstorg Sympatiska symbioser och kulturslingan Ljusstråk.

 • Nyhyttans kurortshotellNyhyttans Kurort 325
 • 4.e sep - 23.e sep10.00 -17.00
 • Gratis
 • Läs mer

Utställning: Lars Agger — Gränslandet

I snart 20 år har temat med dessa teckningar och skulpturer varit närvarande i det dagliga arbetet i ateljén. I början var det att jag ville finna ett uttryck där jag kunde röra mig helt fritt i fantasins värld. Inget var rätt eller fel.

 • Konstfrämjandet BergslagenStorgatan 29
 • 21/8-11/912.00-16.00
 • Fri entré
 • Läs mer