Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: Februari 2020

Nyheter

Utställning: Björn Brusewitz — Leva baklänges

Att vara bildkonstnär är för mig att få ägna sig åt eftertanke. Och att få arbeta i olika lustfyllda hantverk. Jag söker uttrycka det ordlösa, det fördolda och det tidlösa. Jag söker uttryck för psykiska tillstånd.

  • Konstfrämjandet BergslagenStorgatan 29
  • 15/2-8/312.00-16.00
  • Fri entré
  • Läs mer
  • Seminarium om offentlig gestaltning

    Västerbotten Enprocentsregeln för konstnärlig gestaltning av offentliga miljöer har tillämpats i Sverige sedan 1937 och innebär att minst en procent av av budgeten vid ny-, om- eller tillbyggnationer ska avsättas till konstnärlig gestaltning. välkommen på seminarium om den offentliga konstens vara, den 12 maj i Storuman.

    Läs mer