Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: Maj 2019

Nyheter

 • Release: Lulu-Journal #6 Ed. Kristian Vistrup Madsen

  Stockholm Lulu is the Luleå Biennial’s journal, made by the biennial’s artistic directors and invited guest editors. It is published on the biennial’s website and can be downloaded for printing.

  Läs mer
 • Workshop: Kirre och kattugglan

  Gävleborg I samband med utställningen VÄXLINGAR bjuder Konstfrämjandet Gävleborg in till en gratis workshop för barn mellan 4 och 7 år tillsammans med en äldre släkting eller vän.

  Läs mer
 • Workshop: Fotografiska skatter

  Är du intresserad av historiska bilder från Hälsingland? Har du gamla fotografier liggandes hemma som du vill veta mer om? Eller vet du redan allt om bilderna men vill göra dem digitalt tillgängliga?

  Läs mer
 • VÄXLINGAR

  Hur förändras människor och landskap? Vad finns kvar av generationers möda och hur relaterar vi till den? Genom fotoutställningen VÄXLINGAR ställer Johanna Syrén och Hilding Mickelssons bilder existentiella frågor om vilka vi är och vart vi är på väg.

  Läs mer
 • Måleri och fotografi av Johan Holm

  Sörmland I sitt konstnärskap växlar Johan Holm mellan fotografi och måleri. Teknikerna fungerar som motpoler där kameran snabbt fångar motiv på platser runt om i världen, medan det abstrakta måleriet skapas under lång tid i ateljén. Det hindrar inte att teknikerna stundtals blandas i ett och samma verk, som när Holm färglägger svartvita fotografier.

  Läs mer
 • Föreläsning och workshop med Feis

  Gävleborg Show 'n tell med Feis från STHLM Inkasso! Konstfrämjandet Gävleborg bjuder in konstnären Feis till ett samtal med utgångspunkt i hans fotosamling. Efter samtalet följer en workshop där deltagarna får prova på att modda caps och markers. Avslutar med öppning av den kollektiva utställningen som just nu är under uppbyggnad på Galleri Lars Palm.

  Läs mer