Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: Maj 2018

Nyheter

Jag är Stenart — Vernissage och publikation

Projektet i Hällabrottet närmar sig final. En publikationen om Jag är Stenart kommer som bilaga i Nerikes Allehanda och snart är det vernissage på och runtomkring Stenarbetsmuseet med en utställning som visar video, installation och skogsmöbler av Jelena Rundqvist i samarbete med tredjeklassare på Tallängens skola mfl.

Utställning: Lina Bjerneld — Velmans Cat, Atlas Crack

Lina Bjereld utforskar sambandet mellan måleri, objekt och rum. Utställningens titel hänvisar till teorier om de mentala och fysiska fenomen som uppstår när vi står framför en målning. Samt myten om Atlas - titanen som straffas för sin upproriskhet genom att han får bära himlavalvet på sina skuldror och vad som skulle hända om han inte orkar mer.

  • Konstfrämjandet Bergslagen i WadköpingBertil Waldéns gata 6
  • 12/5-17/6 2018,ons-sön 11-16
  • Fri entré
  • Läs mer