Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: September 2017

Nyheter

 • Filmvisning: Forgetting Vietnam

  Skåne Trinh T. Minh-has senaste film Forgetting Vietnam visas på biograf Panora i Malmö. Som en del av utställningen Dörren i muren på Konstfrämjandet Skåne.

  5 oktober kl 18.30. Fri entré.

  Läs mer
 • Konst med Connexion

  Västmanland Konstfrämjandet Västmanland fortsätter sitt samarbete med Connexion west, med skapande aktiviteter för alla åldrar.

  Kom och skapa tillsammans på Bäckby!

  Läs mer
 • Konstnärlig handledning i gymnasiearbetet

  Västerbotten Konstfrämjandet i Västerbotten utvecklar en metod och en digital plattform där professionella konstnärer är konstnärliga handledare i det obligatoriska gymnasiearbetet.

  Läs mer
 • Ortens Konstfestival 2017

  Konstfrämjandet Ortens Konstfestival är en festival där dekolonialisering och identitet står i fokus. Sveriges största och enda konstfestival för och av folk i Orten.

  Frihamnen, Göteborg 22 - 29 september.

  Läs mer
 • Filmvisning och samtal: Vanja Sandell Billström

  Skåne Under Malmö Gallerinatt visar Konstfrämjandet Skåne fyra av Vanja Sandell Billströms filmer. Filmerna varvas med ett kortare samtal med Sandell Billström, om hennes metod och syn på filmmediet.

  Lördag 30/9 kl 19.30-21.

  Visningen och samtalet är en del av utställningen Dörren i muren på Konstfrämjandet Skåne som visas t o m 7 oktober.

  Läs mer
 • Utställning: Mirja Leierth

  Gävleborg Mirja Leirths objekt är byggklossar. De har deras egna liv men börjar som representationer av hennes känslor.De relaterar till varandra i en pågående rörelse. Ett sorts landskap där enskilda skulpturer och objekt tillsammans bygger en gemensam installation och upplevelse

  Visas på Galleri Lars Palm i Sandviken t o m 8 oktober.

  Läs mer