Konstfrämjandet Bergslagen

2

Konstfrämjandet Bergslagen

Aktuellt: April 2017

Nyheter

Hamnbytare

I Stugan och scenen har Konstfrämjandet Bergslagen och Örebro universitet bjudit in konstnärer att nyproducera konstverk i dialog med forskare från universitetet. Som den tredje utställning i projektet visas nu Kristina Lindbergs utställning Hamnbytare med verk som skapats i dialog med professor Marie-Louise Danielsson-Thams forskning.

  • Konsthallen, MusikhögskolanÖrebro universitet
  • 27/4-1/6 2017Vernissage 27/4 kl 16-18
  • Läs mer

Mari Rantanen visar grafik 8/4-14/5

Det finns en berättelse bakom varje målning, varje tryck, varje gestaltning. Det narrativa innehållet i det visuella språket är viktigt för mig. Själva målarprocessen är en emotionell resa, sökandet efter uttryck som visualiserar tanken.
Mari Rantanen

  • Konstfrämjandet Bergslagen i Wadköping, ÖrebroBertil Waldéns gata 6
  • 8/4-14/5onsdag till söndag kl. 11-16
  • Läs mer